ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ 2017 ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δείτε εδώ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ 2017 ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ
ΣΤΟ ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
«ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ»
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αποφοίτων Πανεπιστημίου, διοργανώνει ημερίδα επιμόρφωσης με την ευγενή υποστήριξη του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, το Σάββατο 6 Μαΐου 2017, στο κτίριο της ΣΕΥΠ, με βιωματικά εργαστήρια Νέων Τεχνολογιών, Διδακτικής, Παιδαγωγικής, Συμβουλευτικής και Καινοτόμων Δράσεων, για όλους τους καθηγητές γαλλικής φιλολογίας αλλά και καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, καθώς και δάσκαλους και νηπιαγωγούς. Τα βιωματικά σεμινάρια στοχεύουν στον εμπλουτισμό των διδακτικών και παιδαγωγικών πρακτικών, καθώς και στην προσωπική βελτίωση και ηθική στήριξη των εκπαιδευτικών. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν καθηγητές γαλλικής αλλά και καθηγητές όλων των άλλων ειδικοτήτων, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί όπως και φοιτητές συναφών τμημάτων. Οι συμμετέχοντες επιλέγουν ένα σεμινάριο ανά κύκλο δεδομένου ότι διενεργούνται παράλληλα. Η ημερίδα θα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας. Έχει προβλεφθεί χώρος στάθμευσης στον αύλειο χώρο των ΤΕΙ.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
9.ΟΟ-10.00: Εγγραφές
10.00-11.30: 1ος Κύκλος Διδακτική
11.30-13.00: 2ος Κύκλος Νέες Τεχνολογίες
13.00-14.30 3oς κύκλος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας
ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ-ΔΙΑΝΟΜΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ

 


ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ 10.00-11.30
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 1: 1ος όροφος, Αίθουσα 1
Θέμα: «'' Αντιμετώπιση δυσκολιών μάθησης στο μάθημα της γλώσσας με το μοντέλο της Αμοιβαίας διδασκαλίας»
Eισηγητής: Δρ Χρίστος Β. Μαρκαντώνης, Δ/ντής 12ου Δημ. Σχολείου Λαμίας, M.Ed, Δρ. ΤΠΕ στην Εκπαίδευση και στη Μεθοδολογία Έρευνας, Διδάσκων στην ΑΣΠΑΙΤΕ, Επιμορφωτής Β΄ Επιπέδου ΤΠΕ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ 11.30-13.00
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 1: Αίθουσα 1
Θέμα: « Η στρατηγική της εννοιολογικής χαρτογράφησης ως εργαλείο δόμησης και αναπλαισίωσης της γνώσης στη διαφοροποίηση των διδακτικών πρακτικών»
Eισηγητής: Δρ Χρίστος Β. Μαρκαντώνης, Δ/ντής 12ου Δημ. Σχολείου Λαμίας, M.Ed, Δρ. ΤΠΕ στην Εκπαίδευση και στη Μεθοδολογία Έρευνας, Διδάσκων στην ΑΣΠΑΙΤΕ, Επιμορφωτής Β΄ Επιπέδου ΤΠΕ
Οι επιμορφούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους φορητό Η/Υ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 13.00-14.30
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 1: Αίθουσα 1
Θέμα: «Συμβουλευτική ψυχολογία σε εκπαιδευτικούς. Τεχνικές διαχείρισης άγχους. Το σύνδρομο της επαγγελματικής εξουθένωσης»
Εισηγητής: Ιωάννης Κυργιόπουλος, Μεταπτυχιακή Ειδίκευση στη Σχολική Ψυχολογία, Ψυχολόγος στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

 

 


Το δικαίωμα συμμετοχής στην ημερίδα είναι 20 ευρώ και περιλαμβάνει τα έξοδα διοργάνωσης καθώς και το έντυπο υλικό που τυχόν διανεμηθεί κατά την κρίση του εισηγητή. Οι φοιτητές θα καταβάλουν το ποσό των 15 ευρώ. Οι συμμετέχοντες θα εγγράφονται στα εργαστήρια με τη σειρά που θα φτάνει η αίτηση εγγραφής τους. Η εγγραφή γίνεται με τη συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης εγγραφής στην ημερίδα. Η καταβολή του ποσού γίνεται στην Εθνική Τράπεζα στον αρ. λογαριασμού 131/296053-28 στην επωνυμία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ή αριθμό ΙΒΑΝ: GR 5101101310000013129605328
Η εγγραφή αποστέλλεται με e-mail στο This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Παρακαλείσθε να μην καθυστερήσετε την εγγραφή σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.
Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με την αντιπρόεδρο του ΠΑΣΥΚΑΓΑ Αλ. Δήμα στο 6937353624, καθημερινά 18.00 με 21.00.
Θερμή παράκληση να ενημερώνεστε τακτικά από το site του συλλόγου (www.pasykaga.gr) για αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν στο πρόγραμμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να αναγράφεται στην απόδειξη κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του καταθέτη.


ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΟ : .............................. ΟΝΟΜΑ: .........................
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Οδός…………………………………. Αριθμός…………………. Τ.Κ……………… Πόλη………………………
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ: …………………………….
FAX: ……………………………….. E-MAIL: ………………………………………………..
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: …………………………………… ΦΟΙΤΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ………………………………. ΤΜΗΜΑ:
ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ /15 ΕΥΡΩ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ SITE www. pasykaga. gr ›
Συνολικά έχω καταθέσει στην τράπεζα το ποσό των ....................... ευρώ

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας


Ε. Κουτσουδάκη Άννα Καλουπάκη